A Star Barber Utrecht: gespecialiseerde mankracht

Ik ben dé barber in de gezellige binnenstad van Utrecht. A Star Barber in het Utrecht’s centrum en bevindt zich vlakbij Janskerkhof en Neude, aan de Predikherenstraat 13. Dankzij onze centrale ligging is onze barbershop gemakkelijk te bereiken en te vinden. Wil je zeker zijn van een plekje of heb je gewoon vragen over onze behandelingen? Neem in dat geval telefonisch, per mail of via social media contact met mij op. Ik ben de hele week door geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. Toevallig in de buurt? Loop dan (snel) binnen voor een lekker biertje, een korte behandeling of zelfs een hele nieuwe look! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Check mijn portfolio op Instagram of neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Waarom naar de barbier?

Onze barbiers zijn allemaal gespecialiseerd in het vakgebied. Dankzij hun opleiding en jarenlange ervaring kun jij er zeker van zijn dat je in goede handen bent. Natuurlijk kan je ook thuis zelf aan de slag met een scheerapparaat of -mes, maar dat is niet zo leuk als een bezoek aan de barber in Utrecht! Lekker met een glas whiskey of biertje in je hand kletsen over de sportwedstrijden van deze week. Laat jouw kapsel, snor en/of baard eens goed onder handen nemen door een professional en ontvang passend advies. Misschien heb jij wel al die jaren de verkeerde gel of wax gebruikt of past een andere vorm baard veel beter bij jouw gezichtstype. Ook benieuwd naar wat ik voor jou kunnen betekenen? Kom snel een keer langs!

barber utrecht

De standaard kapper is verleden tijd

Vroeger was het een stuk lastiger om jezelf thuis goed te scheren. Vandaar dat een bezoek aan de barber toen erg populair was. Door de opkomst van scheermesjes en -apparaten begonnen deze bezoeken af te nemen. Echter worden barbieren de laatste jaren weer steeds populairder. Hoe de standaard kapper zich met name richt op vrouwen, is de barbier speciaal voor mannen. Omringd worden door vrouwen met een kop thee en krulspelden in het haar is verleden tijd. Onze barbier in Utrecht geeft jou de mogelijkheid advies en styling op maat te ontvangen in een omgeving die speciaal ingericht is voor mannen. Geen glitters en parfum, maar een robuuste uitstraling waar je lekker kunt genieten van een biertje.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jouw kapsel omtoveren tot een compleet nieuwe look? Het trimmen van jouw baard? Het bijwerken van de snor? Bij mij kan het allemaal. Als gespecialiseerde barber in Utrecht richt ik me alleen op de mannelijke trends op het gebied van haarstyling. Zo houd ik nauw in de gaten welke technieken en styling nieuw op de markt zijn. Mijn streven is om onze klanten te allen tijde te kunnen voorzien van vernieuwend en vooruitstrevend advies. Een fijne scheerbeurt met behulp van de beste producten, huidverzorgingsadvies op maat of een compleet nieuwe look op basis van de laatste trends. Zelf thuis aan de slag met onze producten? Kom een keer langs in onze barbershop in Utrecht en laat je adviseren!

Menu