Barbershop in Utrecht: de herenkapper in het centrum

Ben jij toe aan een nieuwe look? A Star Barber is the place to be om je baard te laten trimmen, je kapsel weer in model te brengen of om gewoon je snor even bij te laten werken. Onze barbershop in Utrecht is in de binnenstad gelegen aan de Predikherenstraat 13, vlakbij Neude en Janskerkhof. Jong en oud, iedereen kan bij mij terecht. Graag een afspraak maken? Dit kan telefonisch of per mail. Ben je toevallig in de buurt? Gewoon even binnen lopen kan uiteraard altijd! Ik ben de hele week door geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Benieuwd naar wat ik voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Til jouw look naar een hoger level bij mijn barbershop in Utrecht

Dankzij de handige scheermesjes en -apparaten die tegenwoordig overal te koop zijn, is het gemakkelijk om jouw baard en/of snor thuis bij te werken. Echter beschik jij waarschijnlijk niet over de kennis, ervaring en expertise die onze barbiers mee hebben gekregen vanuit hun opleiding en ervaring in het vakgebied. Wil jij 100 procent zeker zijn van een gave look? Bij A Star Barber in Utrecht ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Onze barbers zijn al jarenlang werkzaam in het vak en gespecialiseerd in het maken van prachtige creaties. Van het trimmen van de baard en/of snor tot het creëren van een heel nieuw kapsel: niets is bij mij te gek.

barbershop utrecht

Waarom een bezoek aan de barbier?

Als barbier in Utrecht ben ik gespecialiseerd in het bijwerken van baarden, snorren en kapsels. Dankzij onze jarenlange ervaring met het creëren van verschillende stijlen, het trotseren van verschillende haartypes en de omgang met verschillende apparaten ben jij na een bezoek aan onze barbershop verzekerd van een toffe look. Bovendien kun je ook nog eens eindelijk ontsnappen aan de standaard kappers. Een omgeving waar vrouwen met folie in hun haar met een theetje en bonbons kletsen over koetjes en kalfjes. Bij onze barbershop in Utrecht leun je lekker met een biertje achterover in de stoel om die ene voetbalwedstrijd van gisterenavond nog eens na te bespreken.

Meer dan alleen een kapper

A Star Barber is meer dan alleen een herenkapper. Net zoals veel standaard kappers speciale behandelingen voor vrouwen aanbieden (lakken van de nagels, verven en bijwerken van wenkbrauwen en wimpers, gezichtsbehandelingen), bied ik speciale behandelingen voor de heren aan. Denk aan een fijne scheerbeurt, het netjes bijwerken van baard en snor en tips over hoe je jouw huid en haar het best kunt verzorgen. Bovendien verkoop ik speciale producten waarmee jij de ultieme look ook thuis kunt creëren. Ontvang, onder het genot van een lekker koel biertje, advies op maat over hoe jij jouw haar het beste kunt onderhouden en stylen. Bij onze barbershop in Utrecht gaat elke klant tevreden naar huis!

Menu