Barbier in Utrecht: speciaal voor mannen

Ben jij toe aan een nieuwe look? Weet jij niet wat je met je haar aan moet? Vraag jij je weleens af of jouw baard en/of snor wel de juiste vorm heeft? Als professionele barbier in Utrecht weet ik het antwoord op al jouw vragen met betrekking tot haarstyling. Vrouwen bezoeken de kapper al jarenlang om zichzelf even lekker te kunnen verwennen. Waarom zouden mannen dat dan niet kunnen? In plaats van een theetje een koud biertje en in plaats van gesprekken over koetjes en kalfjes eindelijk de sportuitslagen van afgelopen week bespreken. A Star Barber is gevestigd in het bruisende centrum van Utrecht, vlakbij Neude en Janskerkhof. Ik sta zeven dagen per week van 10:00 tot 19:00 voor jou klaar aan de Predikherenstraat 13. Onze shop is speciaal ingericht op mannen, zo voel jij je bij binnenkomst direct thuis. Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend per mail, telefonisch of via social media contact met me op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Dé barbier van Utrecht: net een stapje verder dan de standaard kapper

De standaard kappers zijn over het algemeen met name ingericht op vrouwenverzorging. Naast het knippen en stylen van haren kan men hier namelijk ook vaak de nagels laten lakken, make-up bij laten werken, wimpers en wenkbrauwen verven en waxen en/of een gezichtsbehandeling ondergaan. Voor mannen reikt het aanbod echter niet veel verder dan het knippen, trimmen en stylen van de haren. Onze barbershop in Utrecht biedt mannen de gelegenheid onder het genot van een biertje zich te laten adviseren over de trends op het gebied van mannen haarstyling. Bovendien kunnen onze professionals jouw haar en gezichtsbeharing professioneel onder handen nemen. Onze behandelingen worden uitgevoerd met behulp van de beste producten die bij de standaard kappers en drogisterijen niet verkrijgbaar zijn.

barbier utrecht

Gezichtsbeharing trimmen en stylen

Onze barber in Utrecht Centrum dient niet alleen als herenkapper. Ik ga namelijk nog een stapje verder. Zo kun je niet alleen je kapsel laten knippen, trimmen en stylen, maar sta ik ook graag voor je klaar om jouw gezichtsbeharing onder handen te nemen. Een baard en/of snor maakt de man zegt men ook weleens. Dankzij onze professionele visie en techniek ben ik in staat een ultieme styling te creëren die perfect aansluit op jouw gezichtsbouw. Laat je adviseren over verschillende stijlen en producten, zodat je ook zelf thuis jouw perfecte look kan maken! Heb je vragen en/of opmerkingen? Kom even langs bij de beste barbier van Utrecht of neem telefonisch of per mail contact met mij op.

Menu